Без Ювентус и в новия Football Manager

Без Ювентус и в новия Football Manager

 Ексклузивното партньорство на италианския хегемон Ювентус с Конами означава, че "бианконерите" няма да фигурират с оригиналното си име и в новата версия на футболния симулатор Football Manager. Торинци предизвикаха истински шок в гейминг средите, след като EA Sports загуби правата да използва лиценза за клуба в новата версия на FIFA 20.
 Сега източници информират, че торинци няма да бъдат официално включени и в играта Football Manager, която излиза на 19 ноември. Вместо това, отборът ще се казва "Zebre" заради черно-белите екипи на клуба. Във FIFA 20 пък Юве ще се казва "Piemonte Calcio", защото това е името на географския район, в който е ситуиран тима.
 Все пак, също както и EA Sports, Sports Interactive (студиото, което разработва Football Manager) ще може да използва оригиналните имена на играчите, както и на щаба на Маурицио Сари. Сделката на Ювентус с Конами означава, че единственото място, където Ювентус ще се появява с това си име през тази година, е eFootball Pro Evolution Soccer 2020. 


Гласували: 4, рейтинг: 3.5

Коментари
Italiano 14.11.2019 11:36

Какви неща правят хоратаклубовете за пари ...

Отговори 0 0
Добави коментар