Бивш руски национал преби съдия, очаква го съд (ВИДЕО)

Бивш руски национал преби съдия, очаква го съд (ВИДЕО)

 Дългогодишният халф на Зенит Санкт Петербург и руския национален отбор Роман Широков се забърка в сериозни неприятности. Въпреки че играчът отдавна окачи бутонките и не е активен футболист, той продължава да взима участие в различни аматьорски турнири.

 Тъкмо по време на такава надпревара Широков изпадна в абсурдна ситуация. Някогашният капитан на "сборная" побесня при една ситуация, в която съдията на турнира не даде дузпа за нарушение срещу него. Когато се изправи на крака, халфът се разкрещя на рефера Никита Данченко, който пък реши да му покаже картон за реплика, но това бе и голямата му грешка.

 Приближавайки се към Широков, Данченко получи предупреждение, че ще яде пердах, ако изгони играча, което и реално стана. Реферът извади червения картон, но мигновено получи юмрук в лицето, след което се свлече на земята. Побеснелият Широков продължи да рита съдията в корема, докато най-сетне бе озъптен от съотборниците си. 

 Двубоят бе прекратен, а Данченко, който е получил фрактура, както и множество други наранявания, бе откаран в болницата, където изкарал половин час в шокова зала и след това раните по лицето му били зашити. Въпреки че Широков побърза да поднесе извиненията си, срещу него ще бъде заведено дело за нанасяне на телесна повреда.

 Видео от бруталния инцидент и снимки на потърпевшия можете да видите тук:

 
 
 

 


Гласували: 3, рейтинг: 5.0

Още новини от деня:
Добави коментар

Препоръчано за вас