Звезда на Тотнъм нападна фен, обидил семейството му (Видео)

Звезда на Тотнъм нападна фен, обидил семейството му (Видео)

 Халфът на Тотнъм Ерик Дайер шокиращо се качи на трибуните, за да потърси конфронтация с един от запалянковците на тима, който псувал него и семейството му. Зрелищните сцени се разиграха след отпадането на "шпорите" от ФА Къп снощи. Лондончани се провалиха като домакини на закъсалия Норич и се разделиха с мечтите за триумф в най-стария турнир в света, след като бяха елиминирани на дузпи.

 След края на двубоя, Дайер отиваше към тунела, когато погледна нагоре и видя брат си в трибуните, предназначени за семействата на играчите, да спори с фен, който го обиждал. Полузащитникът се покатери по трибуните и изкачи редовете, за да се включи в разправията.

 Кадрите показват как върпосният запалянко тръгва да бяга, а тълпата едва удържа подивелия Дайер. Камерата улови Ерик да крещи на мъжа: "Това е брат ми, това е брат ми!", преди да бъде изведен през един от страничните изходи на стадиона от стюарди и фенове. От клуба се опитват да идентифицират човека, провокирал тези действия.

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

 Дайер, който все по-рядко се появява сред стартовите 11 на "шпорите", със сигурност ще отнесе някакво наказание от Футболната асоциация заради невъздържаното си поведение. 

 


Гласували: 0, рейтинг: 0

Добави коментар