Любо Пенев: Ние ще се борим до края

 Любослав Пенев говори на пресконференция преди утрешния мач за Купата на България между ЦСКА и Ботев (Пловдив). Треньорът на "червените" коментира предстоящия мач и отново изрази недолство от съдиите. Ето и думите му:

"Тиаго е единственият, който няма да бъде в групата за мача утре. Ще го подготвим евентуално за събота", обясни Любо.

"Два мача са, трябва да ги изиграем много разумно, и утре, и след една седмица, два мача са и не бързаме за никъде!".

"Опитват стрелба отдалеч, имат добър състав, с лидери, техничен отбор, разчитат на домакинските мачове. Очаквам един интересен мач утре", каза Пенев.

"Ние се съобразяваме с всички отбори, познаваме силните и слабите им страни, ние ще опитаме да наложим нашия стил на игра и да контролираме мача, това е идеята. В момента ни интересува само утрешният мач, нашето внимание е насочено само върху мача утре, нищо друго. Статистиката не ме притеснява", сподели специалистът.

"Явно няма други съдии, въртят се едни и същи при нас, главен, страничен, четвърти и така, обкръжени сме, но ние ще се борим до края. Аз не знам как изобщо, с какъв морал и каква етика се осмеляват да ни правят такива назначение, този човек, който беше безобразен преди 2 седмици, жалко, жалко, че не се мисли за футбол".

"Отборът е добре, всички са много концентрирани и внимателни в тренировките, към момента сме добре. Ние искаме да изненадаме с добра, сериозна, постоянна игра от началото до края. Познавам противника, но ние преследваме нашите интереси и нашите цели. Затова казах в началото - два мача. Даже да победиш или загубиш в първия мач не означава, че там приключва двубоят. Разбира се, ние винаги се целим в победата", завърши Любослав Пенев.

Помогнете на мисията ни за достоверност на новините. Споделете тази статия във Facebook и посещавайте otzasada.com всеки ден!


Гласували: 4, рейтинг: 5.0

Още новини от деня:
Добави коментар

Препоръчано за вас