Невероятната история на Кристиано Роналдо и Алберт Франтау

Невероятната история на Кристиано Роналдо и Алберт Франтау

 Това е историята на Кристиано Роналдо и Алберт Фантрау. CR7 е споделил за своя близък приятел следното: "Искам да благодаря на моя стар приятел Алберт Фантрау за успеха. Играхме заедно като деца. Когато дойдоха хора от Спортинг (Лисабон), те ни казаха, че който вкара най-много голове, ще бъде приет в тяхната академия. Спечелихме онзи мач с 3:0. Аз вкарах първия гол след самостоятелна акция, след това Алберт реализира с глава.

 Третият гол впечатли всички. Алберт излезе сам срещу вратаря, аз тичах до него, преодоля вратаря и трябваше само да насочи в празната врата. Той обаче ми подаде топката и аз вкарах. Бях приет в академията на Спортинг (Лисабон). След срещата се приближих и го попитах: "Защо?", а той ми отговори: "Ти си по-добър от мен!". Няколко години по-късно журналист влязъл в къщата на Алберт и попитал дали историята е вярна. Той потвърдил. Казал също, че кариерата му на футболист приключила след този мач и сега е безработен. "Откъде тогава имаш такава прекрасна къща, кола? Изглеждаш като богат човек. Осигурил си и семейството си… Откъде е всичко това?". Алберт гордо отвърнал: "От Кристиано!"


Помогнете на мисията ни за достоверност на новините. Споделете тази статия във Facebook и посещавайте otzasada.com всеки ден!


Гласували: 4, рейтинг: 5.0

Още новини от деня:
Добави коментар

Препоръчано за вас