Колоритен Боби на сбогуване: За да подадеш оставка, трябва да имаш дупе

Колоритен Боби на сбогуване: За да подадеш оставка, трябва да имаш дупе

  След 14 години начело на БФС Борислав Михайлов официално депозира оставката си. Като личен акт тази процедура не е необходимо да бъде гласувана от членовете, както самият Михайлов сподели още вчера. Ето и първите думи на легенгарният ни вратар:

  "Благодаря за последните 14 години, в които сме работили заедно, къде хубаво, къде - не. Ще направим много кратък анализ какво се е случило в периода, в който бях президент. Току-що подадох оставка като президент. Това е личен акт и не се обсъжда. Дойдох да уважа хората и да им го кажа лично", сподели Борислав Михайлов.

  „Накратко бюджет 2006 година - 5 615 000 лева, 2019 година - 18 924 000 лева. Във всичките години е растял бюджетът."

  Вече бившият президент на футболния съюз обяви също така, че причина за решението му да подаде оставка със сигурност не е премиерът на страната Бойко Борисов, а цитирам "търпението ми се изчерпа". Ето и думите на легендарният ни вратар:

  "14 години са доста дълго време. Отдавна се замислих, че може да съм омръзнал на хората въпреки свършеното. Предпочетох с моята оставка да сваля напрежението от случилите се напоследък неща и дам възможност на колегите да работят. Не, че аз съм виновен за тях. Дали съм говорил с Бойко Борисов? В деня на мача се видях само с министъра на спорта. Прочетох изказването на премиера на сутринта, но моето решение няма нищо общо с това. Не съм пременял решението си през деня. За 14 години със сигурност имам някаква вина. Футболният съюз е регулатор. Футболът обаче се прави по клубовете. Това трябва да го разберете веднъж завинаги. Аз като бях вратар, шест гола не са ми вкарвали със сигурност. Идва моментът, в който търпението се изчерпва. Това е причината да съм тук през вас. В това няма нищо странно и нищо срамно."

  Начело на БФС поне до избора на ново ръководство ще застане Михаил Касабов, който досега заемаше поста вицепрезидент. Това се наложи, тъй като другия вицепрезидент Атанас Фурнаджиев също подаде оставка.Новият президент на централата благодари на Борислав Михайлов за направеното през последните години, като също така заяви, че няма да се кандидатира за поста и ще свика конгрес възможно най-бързо.

  Красимир Балъков реши, че също трябва да подаде оставката си, след като президентът и целият Изпълком направиха същото. Бала бе начело на националите в 6 мача, като записа 5 загуби и 1 равенство.

  18.10.2019 определено ще се запомни като датата на голямата промяна в българския футбол. За добро или зло Борислав Михайлов хвърли оставката си, като бе последван от почти всички членове на Изпълкома. Какво ни очаква занапред и ще има ли бъдеще за нашите юнаци, само времето ще покаже. За финал ви оставяме с най-забавните цитати, на един човек, който може да е всякакъв, но винаги е колоритен:

"Според мен в България няма никакво черно тото."

"Резултатите, тoва че са слаби аз нямам абсолютно никаква вина. Има си треньори."

"Аз ще си почина известно време, ще ходя на риба, на лов."

"Тъжно ми е, аз на последния мач с Англия половината футболисти не ги познавам."

"За да подадеш оставка, трява да имаш дупе.Аз съм доста успял, нищо, че феновете пеят Борислав Михайлов п**ераст!"


Гласували: 4, рейтинг: 4.0

Добави коментар