Фен прогнозира: Как ще се развие титаничният сблъсък между България и Гибралтар?

Фен прогнозира: Как ще се развие титаничният сблъсък между България и Гибралтар?

 В титаничен сблъсък и в опит да спре прокобата си от липса на победа, България се изправя срещу Скалата на Гибралтар. Начало на мача! 3 минута - вместо да се окопаят отзад, гостите правят показна атака, в която главни действащи лица са хора с професии митничар, учител и електротехник. Нашата отбрана, разбира се, е неподготвена и резултатът е открит – 0:1. Ще се оправдаем, че още “не сме влезли” в мача.

 15-25 минута – България успява трайно да изнесе играта в противниковата половина, владеем топката в 80% от времето, но наказателното поле на гибралтарците изглежда е минирано и стоим далеч от него.

 31 минута – Вратарят на Гибралтар е залепнал за гредата, защото някой от нашите е залепил дъвка там. Това не остава незабелязано и опитваме удар от дистанция. Какъв шут! Топката се издига и пада право върху гредата... на близкоразположения стадион “Българска армия”... Нищо, другия път!

 35-45 минута – гол за националната ни гарнитура така и не пада. Почва да се чувства напрежение и бракът в отиграванията достига епохални размери.

 Край на първата част! Нямаме удар във вратата на гостите, но отдаваме това на малшанса, второто полувреме ще ги смачкаме.

 49 минута – първи точен удар в очертанията на вратата на Гибралтар! По земя, от 30 метра, вратарят имаше време да изпие едно кафе, докато хване топката, но все пак чупим една от нулите в статистиката!

 58-69 минута - мачът става все по-труден за гледане. Много зрители не издържат и предпочитат да превключат на латиносериал по друг канал, в който изглежда има повече смисъл.

 70 минута – по този начин обаче пропускат да видят гола! За съжаление той отново е в българската врата – ще го отдадем на непосилното напрежение, стоварило се върху плещите на футболистите. 71 минута – някои от нашите усещат накъде отиват нещата и започват да си правят PCR тестове по време на мача. Двама дават положителен резултат и с облекчение напускат терена.

 78 минута – връщаме един гол! Вратарят на Гибралтар отново е залепнал, явно някой е сложил дъвка и на другата рамка. Този път уцелваме вратата и няма кой да спре влизащата топка – 1:2, надеждата за обрат е жива!

 80 минута – Сапьори влизат на терена и обезвреждат мините в наказателното поле на Гибралтар.

 81-85 минута – Националите се сещат, че са чували понятието национална чест и редуват атака след атака. Голът се пече!

 86 минута – Логичното се случва - 2:2! След показно центриране, централният ни нападател се извисява и забучва рядко красив гол с глава.

 90 минута – О, миг, поспри! Нашите правят пълен обрат и печелим мача с 3:2! Господ отново е българин!


Гласували: 14, рейтинг: 4.5

Добави коментар