Аниели към Лотито: Ти да не си вирусолог?

Аниели към Лотито: Ти да не си вирусолог?

 Президентите на Ювентус и Лацио, Андреа Аниели и Клаудио Лотито, имат противоположни мнения по въпроса какво трябва да се случи със сезона в Серия "А". Пандемията от коронавирус заплашва не само да отложи, но и тотално да прекрати кампанията в Италия - сценарий, който изобщо не се нрави на патрона на "бианкочелестите".

 Футболната лига свика сбирка на всички президенти на клубове в Калчото, на която да се дадат мнения как да се процедира с мачовете оттук нататък. И докато някои бяха доста резервирани към подновяването на мачовете и доиграването на сезона, Лотито бе настроен доста оптимистично, смятайки, че съвсем скоро отново ще може да се играе футбол.

 "Видяхте ли статистиката? Всичко отминава! Знам това, защото говоря с експертите, които се борят на първа линия, не с клубните доктори." - заяви босът на Лацио.

 Аниели пък далеч не бе толкова убеден, че ситуацията ще се размине толкова бързо и подходи доста по-скептично към евентулано подновяване на сезона в Серия "А". Той директно си позволи да се пошегува със своя колега:

 "Ти явно систанал експерт вирусолог."

 Припомняме, че Юве и Лацио са двата основни фаворита за Скудетото, като разликата помежду им е само 1 точка в полза на "бианконерите".  


Гласували: 1, рейтинг: 5.0

Добави коментар