Супер Марио скоро ще си има нов отбор

Супер Марио скоро ще си има нов отбор

 Президентът на италианския Бреша Масимо Челино заяви, че от клуба са силно разочаровани от нападателя Марио Балотели, тъй като той изобщо не мислел за отбора и със сигурност ще напусне през лятото. Това изказване идва в потвърждение на информациите от последните няколко дни, че тъмнокожият стрелец не се появява на тренировки или работи отделно от останалите играчи.

 "Опитвам се да избегна легални действия, но случаят с Балотели се раздуха сериозно поради липсата на футбол и на други интересни теми, за които да се пише." - заяви Челино пред TeleLombardia. - "Той е странен тип и вече не мисли за отбора, така че приемам напускането му за сигурно. Случва се това, което винаги се случва в неговата кариера, тъй като той е малко анархичен."

 Бреша заема последното място в Серия "А", а футболната общност на Ботуша се надяваше, че след като се завърне в родния си град, Балотели ще придобие нов манталитет. До момента той е вкарал 5 гола в 19 мача за "лястовичките".

 "Неговият договор автоматично се прекратява при изпадане на тима в Серия "Б", така че по всяка вероятност той ще бъде свободен агент от следващия сезон." - продължи Челино. - "Бившият треньор Корини се грижеше за него, позволяваше му безнаказано да закъснява, даваше му да тренира на по-ниско темпо... Разочаровани сме, вероятно и при него е така."

 "Не подписахме с Балотели само за да засилим медийния интерес към Бреша, наистина вярвахме, че той може да се превърне в ключова фигура за тима на терена. Смятах, че понеже го харесвам, той ще успее да отвори нова страница при нас. Разочаровани сме от него." - завършва президентът.


Гласували: 6, рейтинг: 4.8

Добави коментар