Играч на FM иска да кръсти бъдещото си дете на измислен футболист

Играч на FM иска да кръсти бъдещото си дете на измислен футболист

 Да кръстиш детето си на световно известен играч не е нещо, което да не се е случвало, особено в наши дни, но пък на измислен футболист от играта Football Manager сякаш е доста прекалено. Това обаче не смущава Сам Дъглас, който заявил на годеницата си Люси, че желае бъдещото им бебе да носи името на генериран футболист, донесъл доста радост на запаления геймър.

 За незапознатите, генерираните футболисти се появяват в играта Football Manager след като изиграеш няколко сезона и настоящите звезди вече остареят и започнат да окачват бутонките. Обикновено тези играчи се появяват първо в школите, но няколко години след това вече тотално са изместили "реалните".

 Сам е басист в групата Mallory Knox, която свири алтернативен рок и има сериозно увлечение към името "Елкан", което носи един от генерираните играчи в неговия сейв на Football Manager 2020. Още по-изненадващото в случая е, че половинката на Сам, Люси, също харесва това име, така че бъдещото бебе Дъглас преспокойно може да бъде кръстено на измислен футболист.

 "Името е Елкан! Всъщност Сам се надява детето да има оценка за гняв 20 от 20 (Anger), като в същото време това име ми звучи като на някой от "Отмъстителите" (Avengers)." - казва Люси пред SPORTbible. - "Честно казано, името ми харесва. Кръстихме кучето си Дион на Дион Дъблин, така че защо да не продължим тенденцията?"

 Люси, която е привърженичка на Хъл Сити, разказва, че нейният годеник Сам определено спада към категорията "пристрастени към Football Manager" и често настроението му се определя от развитието на играта.

 "Той е буквално обсебен, това е неговият живот, той играе постоянно. Винаги можеш да познаеш дали побеждава по държанието му. Той е голям фен на Кембридж Юнайтед и след като загуби два поредни плейофа за влизане в Чемпиъншип, никога не го бях виждала в по-лошо настроение."

 "Най-голямото му постижение с Кембридж е требъл. Аз съм фенка на Хъл Сити и той обича да ми споделя, когато играе срещу тях. Винаги му казвам, че се надявам да загуби, а той все се цупи."

 Сам е успял да наложи генерирания футболист на име Елкан от юношеските формации до първия състав. Той е проследил развитието му до завършен играч, който му е донесъл доста успехи. Очакваме да разберем дали наистина бебето Дъглас, което ще се появи някога в бъдещето, ще носи гордото име Елкан.


Гласували: 4, рейтинг: 5.0

Добави коментар