Отново свързват Бруно Фернандеш с Юнайтед и този път сделката има инерция

Отново свързват Бруно Фернандеш с Юнайтед и този път сделката има инерция

 Според португалските медии представилите на Спортинг СП са пътували до град Манчестър, където ще се срещнат с ръководството на Юнайтед за да преговарят за голямата им звездата Бруно Фернадеш.

 Бруно е на 25 години и през миналата година впечатли със своите 32 гола във всички турнир. През този полусезон добрата му форма продължава. Офанзивният полузащитник вече наниза 13 попадения и асистира за други 13. Португалецът постигна това в 24 старта.

 Очаква се сумата, която “червените дяволи” ще платят за него да е между 55 или 60 млн. евро, но няма индикация, колко пари ще получи агентът на футболиста Руй Гимараеш.

 На този етап от Манчестър Юнайтед отказват какъвто и  да е коментар по сделката, като вчера на пресконференция Оле Солскяер бе попитан дали е вярно, че е бил в Португалия за да оцени на живо представянето на Бруно в двубоят срещу Порто през миналия уикенд. Норвежецът не отрече това твърдение, като единствено сподели, че: “Няма значение дали съм присъствал на даден мач или не.”

 Напомняме обаче, че преговори между двете страни не значат, че сделката ще се осъществи. "От Засада" ще ви информира за нови подробности по този любопитен трансфер.


Ранг на достоверност: 1
Системата за достоверност на източниците ни, може да видите тук

 


Гласували: 6, рейтинг: 4.3

Добави коментар