Резултатите на футболистите на Черно Море от полиграфските изследвания

Резултатите на футболистите на Черно Море от полиграфските изследвания

 “От Засада” припомня, че полиграфът е средство което не може да бъде използвано в съда. При дадени обстоятелства, той може да бъде манипулиран. Догатките оставяме на вас. Ето и информацията:

 Изтекоха протоколите от проведеното полифизиографско изследване (детектор на лъжата) на Дюлгеров, Китанов, Русев, Генев, Витанов и Димов. На всички въпроси дали са играли симулативно в последния мач срещу ЦСКА и дали са получавали пари от ЦСКА, футболистите са отговорили с НЕ, а заключението на експерта бе, че футболистите казват истината и че не са продавали мач на ЦСКА. Един от футболистите подложени на детектор е бил вратарят Китанов,който дефакто е под наем в Черно Море от състава на ЦСКА и реално няма право да играе срещу клуба чиято собственост е. В крайна сметка Черно Море излезе с 6 резервни футболисти срещу Лудогорец и загуби мача с 1:4, като вратарят им беше едва на седемнадесет години. От клуба обявиха, че полиграфът е причина за това действие, а не предполагаема уговорка с Лудогорец.

 Малко по рано днес капитанът на “моряците” Георги Илиев написа в инстаграм следното: “Името Георги Илиев значи чест, морал, мъжество и характер! Истината ще възтържествува! Чист пред себе си и чист пред Господ

 В крайна сметка, според всички изтекли документи всички играчи са отговорили с НЕ, че са играли симулативно и детекторът не е засякал лъжа.

 

 


Гласували: 7, рейтинг: 4.1

Добави коментар